Kreativna radionica Pinokio Blog

Kategorija: Dogadjaji


5

Vesnin divan dan – 12.april 2018 god

Divan li je, suncem obasjan ovaj prolećni, veseli 12. april! Dvorište naše čarobne kuće, danas, verujte nam na reč, izgledalo je kao blješetavi vatromet pozitivne energije! Radovali smo se zajedno i proslavljali! Moglo bi se reći, da je za sve Pinokijevce, velike i male, danas je bio poseban dan – gotovo praznik! Danas smo mi Pinokijevci proslavili, rođendan NAŠOJ VESNI! Njoj koja nas je sve okupila pod ovim magičnim okriljem Kreativne radionice Pinokio Valjevo, divan dan joj slavimo! U našem malom carstvu gde svi težimo da budemo bolje verzije sebe, kao što ona nadmašuje sebe svaki put! U kući Pinokijevaca uvek prevagnemo u radosti, kod nas sve preliva od ljubavi, na sve strane pršti od zagrljaja a poljupce ne stignemo ni pobrojati!
Igrali smo danas, pevali i veselili se! Za nas je zabava karakteristična, zajedništvo nam je blisko a umemo mi Pinokijevci i da se zahvalimo od srca našoj Vesni, onoj koja nam mnogo pruža iskreno, s’ ljubavlju!
Predškolci su joj pripremili iznenađenje! Kada je ušla u učionicu, činilo se da nema nikoga. Domišljati mališani sakrili su se ispod klupa, kako bi oduševljenje bilo veće složno su zapevali rođendansku pesmu i ostavili širok osmeh na Vesninom licu. Starija grupa poklonila je čestitke kao simbol zahvalnosti, a najmlađi Pinokijevci su sa ljubavlju pevali rođendansku pesmu! U ime svih Pinokijevaca uručena je i džinovska čestitka sa najlepšim željama! I tako je naše slavlje trajalo i trajalo… Vesna je kao domaćin na dobrom glasu ugostila svu decu, članove kolektiva i drage prijatelje. U ime divnih sećanja, sjajne sadašnjosti i blješetave budućnosti, da proslavljamo i veselimo se zajedno! Na mnogaja ljeta! Draga naša Vesna, SREĆAN ROĐENDAN!
Tvoji Pinokijevci i
tim Kreativne radionice Pinokio Valjevo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *