Kreativna radionica Pinokio Blog

Kategorija: Dogadjaji


2

Zimovanje predkolaca IJ Pinokio na Zlatiboru

Otkrivanje, saznavanje, druženje, nova iskustva, putovati znači razvijati se, putovanja razbudjuju um, obogaćuju dušu, razbistre misli! Putovanja vas prvo ostave bez reči, zatim od vas naprave pripovedača.
Tako vam mi sada pripovedamo o našem zimskom putovanju.
Predškolska grupa IJ PU „Milica Nozica“, naši najzreliji Pinokijevci proveli su divno zimovanje sa svojim vaspitačima Vesnom Lazić i Ankom Radivojević na jednoj od najlepših srpskih planina, na našem lepom Zlatiboru.
Vreme nas je zaista poslužilo te smo imali priliku da doživimo našu zajedničku zimsku bajku. Redjale su se najraznovrsnije aktivnosti. Za decu je bila egzotična vožnja sankama, konjskom zapregom, uživajnje u šetnjama nije izostalo, sankanje, kliskanje osmehe je izmamilo, igre na snegu radost donele. Snesko Belic, vrednim ručicama napravljen bio je povod za zabavu i igru. Dečja graja, pahuljice padaju, grudvice proleću… Nosić se malo zaledi, obrazi zarumeneli, trenutci su bili idealni za predah. Povod za idealnu šolju čaja sa kašičicom meda u „Mirisu dunja“, ili drugim kafićima Zlatibora, kao i slasnu palačinku koja raspiruje dobro raspoloženje.
Poseta pozorištu ni ovog puta nije izostala. Uživali su u predstavi i dali podršku glumacima koji su im priredili specifičan kulturni ugođaj. Poseta Dino parku izazvala je kod dece motiv za otkrivanjem, uzbudljivo za uzbudljivim, svako dete u sebi je probudilo malo pustolova.
Uz pesmu, igru, u zabavi uživali smo u našoj zimskoj čaroliji. Zavirite u nas album, pogledajte fotografije sa ovog nezaboravnog zimovanja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *