Kreativna radionica Pinokio Blog

Kategorija: Dogadjaji


7

Završna manifestacija – “Nedelja zdravlja usta i zuba” u Pinokiju

Ove godine Kreativna Radionica Pinokio bila je domaćin završne manifestacije povodom “Nedelje zdravlja usta i zuba” i dodele nagrada povodom Likovnog konkursa ” Osmehni se zdravo” zajedno sa Zavodom za Javno Zdravlje, Domom Zdravlja, Stomatološkom službom i Crvenim krstom.
Ono sto je kuriozitet ove godine je naše učešće kao domaćina, u našem dvorištu. Ova regionalna manifestacija dovela je i brojne goste kao i nagrađene na ovom konkursu. Naši predškolci ( IJ predškolske grupe “Milica Nožica” zajedno sa svojim vaspitačima osvojili su treću grupnu nagradu).
Naravno, sama manifestacija je počela uz našeg dragog Pinokija, koji je sa radošću dočekivao goste. I gosti i domaćini, kao i naša predškolska grupa koja je upriličila edukativno- zabavni program uz kratku pozorišnu predstavu,recitacije i muzičke koreografije ostavio je snažan utisak na sve prisutne. Nakon programa, usledilo je koktel i zakuska na oduševljenje svih prisutnih. Inače učešće u manifestaciji uzeli su i roditelji dece iz IJ predškolske grupe u pravljenju slatkiša i slanih peciva za naše današnje goste. Dugujemo jedno veliko hvala našim dragim roditeljima na saradnji. Bio je ovo značajan dan i za lekare, medicinsko osoblje Zavoda za Javno zdravlje, kome dugujemo posebnu zahvalnost u ime dugogodišnje saradnje, kao i za nas same. Ostaje vam kao i uvek da uživate u našim fotografijama. I naravno, radujte se sa nama.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *