Kreativna radionica Pinokio Blog

Kategorija: Aktivnosti


FB_IMG_1708984681431

Zlatibor 2024. – 2.dan – Predškolske grupe 1 i 2 IJ Anđeli čuvati

Ne može se sa sigurnošću utvrditi kada su tačno izmišljeni luk i strela, međutim istoričari se slažu da je pronalazak luka i strele uz pronalazak točka jedan od najbitnijih momenata u razvoju ljudske civilizacije.

Danas su naši Anđeli čuvari – Pinokijevci predškolskih grupa 1 i 2, prisustvovali obuci i treningu za korišćenje luka i strele. Takmičenje najboljih u ovom sportu očekujemo u danima koji su pred nama.

Na večeri talenata Pinokijevci su u ukupnom plasmanu osvojili nagradu za maštovitost, dok su se kotirali i na sledećim pozicijama, i moramo odmah da podelimo našu sreću sa vama. Od nekoliko vrtića i većeg broja vaspitnih grupa, naši Pinokijevci su osvojili 2. mesto sa koreografijom „Bora iz susednog šora“, koju su izvele: Iskra Dujaković, Tijana Jovanović, Kasija Kuzmanović, Emili Marković, Julija Milić i Anika Milovanović. Zatim, imamo dva PRVA mesta i to hip- hop nastup Kasije Kuzmanović i Andreja Dragišića, njih dvoje su osvojili i specijalnu nagradu publike kao i naša Milica Terzić, sa pesmom „Uskliknimo Svetom Savi“ uz pratnju hora. Osim što su osvojena dva mesta Pinokio je uzeo i zlatni talenat a to je Milica Terzić. Obe predškolske grupe predstavile su se zajedničkom koreografijom „Mali slonovi“.

Vesna, Suzana i Goca, srećne vaspitačice, ponosno su bodrile svoju decu, svim srcem kao i uvek.

Pogledajte nastupe u prilogu i fotografije koje dočaravaju atmosferu rado

sti!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *