Kreativna radionica Pinokio Blog

Kategorija: Dogadjaji


FB_IMG_1697713326361

1. Dan dečje nedelje – IJ Predškolske grupe 1 i 2 Pinokio

Dragi roditelji i mališani,
Prvi dan Dečije nedelje, čiji je slogan „Veliko srce dece Srbije“, obeležili smo s posebnim entuzijazmom. Želimo vam preneti opis onoga što smo zajedno postigli.
Naša deca predškolci sa svojim vaspitačima MA Vesnom Lazić,Aleksandrom Matić, Kaćom Radić, Anom Živanović, pripravnicom MA Milicom Damnjanović danas su pokazala svoju predanost budućnosti Srbije. Kao simbol te predanosti, zajedno smo posadili drvo generacije. Ovo drvo će rasti zajedno s našim mališanima, podsećajući nas na njihovu rastuću snagu i razvoj.
Nismo zaboravili ni svoje želje. Naši mali umetnici su se izrazili na platnima, stvarajući svoje lične vizije „Srca Srbije“. Njihove slike su odražavale ljubav prema svojoj zemlji i njihovim snovima.
I to nije sve! S ponosom želimo obavestiti vas da smo dobili predivne poklone ručne izrade. heklane lutke naše saradnice Dragane sa motivima Petra Pana, Zvončice, Pepeljuge i Tri praseta učinile su ovaj dan još posebnijim. Ovi pokloni će zauvek čuvati uspomenu na ovaj nezaboravan dan.
Nastavljamo sa veselim aktivnostima tokom Dečije nedelje i radujemo se što ćemo zajedno stvarati uspomene koje će trajati.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *