Kreativna radionica Pinokio Blog

Kategorija: Aktivnosti


5

Pinokijevci opet nagrađeni na međunarodnom likovnom konkursu

Poštovani prijatelji, sa vama delimo radost naših novih uspeha. Stigli su konačni rezultati VIII Međunarodnog konkursa za decu:„Dah letnjeg vetrića, pun krilatih bića”. Na konkursu je učestvovalo skoro 300 dece iz Srbije i okolnih zemalja, u tri ponuđene kategorije: likovni rad, literarni rad i dizajn. U jakoj konkurenciji, u mnoštvu radova koji zaslužuju pohvalu našli smo se i mi Pinokijevci. Tročlani stručni žiri u sastavu: Anita Pešić – spisateljica, vaspitačica i lutkarka, Nevena Milosavljević – profesorka srpskog jezika i književnosti i poetesa i Miloš Milošević Šika – pisac i multimedijalni umetnik, imao je težak zadatak da odabere najbolje i najkreativnije učesnike, u moru kvalitetih, maštom skrojenih radova.
U segmentu grupnih pohvala “Za izuzetan kvalitet i bujnu maštu” pohvaljena je IJ „Anđeli čuvari“, Pinokio – Valjevo, pod mentorstvom vaspitačica Vesne Lazić i Anke Radivojević.
Zahvaljujemo se organizatorima na ovom divnom priznanju,

čestitamo

svim umetnicima, učesnicima i radujemo se novoj prilici da okušamo sreću, na novim konkursima u organizaciji naše Lutkoljubice Anite!

Srdačan pozdrav svima!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *