Kreativna radionica Pinokio Blog

Kategorija: Dogadjaji


1

Osnaženi plesom – završni javni čas Pinokijeve plesaonice

Završni javni čas „Pinokijeve plesaonice“ koju vodi vaspitač Suzana Jakovljević održan je dana 29.07.2021. godine u dvorištu Kreativne radionice „Pinokio“ Valjevo, pod okriljem udruženja „Anđeli čuvari“, uz poštovanje preporuka i preventivnih mera, ovim svečanim događajem je na pravi način obeležena finalizacija naše plesne sezone 2020/2021.
Dečija razdraganost i entuzijazam, bili su prisutni usled prilike da svojoj najvoljenijoj publici, čalanovima porodice prikažu 14 plesnih numera, koje su samo deo programa kreativne radionice koju su pohađali.
Sveobuhvatna radost isijavala je sa Pinokijeve letnje pozornice i dosegla do srca svih prisutnih.
Srećni jer imaju podršku i ljubav, roditelja, porodice, vaspitača, ushićeni jer im je ukazano poverenje i čast da pokažu sve što su vredno pripremali zajedno, Pinokijevci plesači, puni entuzijazma koji je potpora samopouzdanju, kroz međusobnu interakciju, slavili su zajedništvo, sport, ples, umetnost… Nekima od njih to je bio prvi javni nastup, najmlađi su se oslanjali na podršku starijih drugara i svi su bili na visini zadatka, a osmesi na licima, hitri okreti i veseli pokreti dokaz su da kada dete nakon uloženog truda, oseti radost ličnog uspeha i postignuća postaje istinski osnaženo.
Zahvalnost za podršku u realizaciji ovog divnog događaja dugujemo članovima kolektiva Kreativne radionice Pinokio, porodicama naših plesača na uvek divnoj saradnji i snažnoj podršci u ostvarivanju našeg zajedničkog cilja, neosetnog usmeravanja i oblikovanja dečijih ličnosti, razvijanja dečijih potencijala i talenata a sve to kroz aktivnosti koje decu čine srećnom i ispunjenom. Reči zahvalnosti upućujemo i mladoj umetnici Mili Grijak, koja je pijanistkinja i plesačica i koja je oplemenila naše plesno veče, svojim umetničkim doprinosom, klavirskom pratnjom i izvođenjem plesne numere, kojom je izazvala senzaciju i oduševljenje kod dece koja su u njoj videla uzora.
Na samom kraju događaja, deci su uručene diplome za izvrsnost u radu i ophođenju, razvijajući svoj talenat za muziku i pokret tokom tečaja plesa, dajući doprinos dečijem stvaralaštvu. Taj simbolični čin uručivanja diploma zaista ima još veću vrednost, jer taj šareni papir sa imenom istaknutog pojedinca ne predstavlja samo nagradu za uložen trud, već je to uspomena na činjenicu da smo imali sreću da doživimo svi zajedno jedno prelepo iskustvo, krunisano ovom svečanom večeri, i jedan veličanstven trenutak u večnosti koji će dugo imati odjek u svakom od nas koji smo prisustvovali, i u celom procesu ove plesne sezone učestvovali. Dok nestrpljivo iščekujemo snimak večeri, koristimo priliku da i vama dragi prijatelji, putem fotografija prenesemo osećaj velike radosti!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *