Kreativna radionica Pinokio Blog

Kategorija: Aktivnosti


5

Pinokijevci

„Kad padne prvi sneg,
Kad zabeli se breg,
Na put se sprema tad,
Taj deda večno mlad.
Kad čuješ zvona zvon, 
Tad pojavi se on,
Sa igračaka sto,
Ohohohoo. 🙂
Veselom pesmom najmlađi Pinokijevci sa svojim vaspitačima Tamarom Raicevic, Vericom Polic i Suzanom Jakovljevic započeli su i ovaj dan! U sobicu mladje grupe prizvali smo zimsku vilu, lutkicu koja je prijateljica dragog Deda Mraza.
Došla je sa svojim prijateljima i donela prazničnu čaroliju. Euforija praznika koji nam stižu već je prisutna medju najmlađima. U svakoj pesmici, igri, kroz dramske igre, kroz predstave na improvizovanij pozornici, upoznaju praznične rituale, običaje koji su rasprostranjeni sirom planete i zbilja, stvara se osećaj bliskosti, ljubav je svuda, radost ne izostaje i kroz zabavu uživaju, saznaju. Bojili su sablone koji opisuju divan momenat, ukrasavanje novogodišnje jelke u domu.
Kako je kraj godine vreme da rezimiramo svoj napredak, ovog puta smo merili koliko smo porasli u visinu, gospodja Zirafa nam je o tome dala precizne podatke. U aktivnostima ovog lepog dana sa nama je učestvovala i Dušica, student na Visokoj školi strukovnih studija za vaspitače, Šabac. Iskustva koja delimo su sjajna i uvek smo otvoreni za dobru saradnju.
Ostaje nam još da sa vama podelimo pomenute momente putem fotografija.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *