Kreativna radionica Pinokio Blog

Kategorija: Dogadjaji


FB_IMG_1685465837742

Promocija odseka za vaspitače Šabac

Каријерни дани и промоција Одсека за васпитаче и медицинске сестре васпитаче , Академије струковних студија Шабац

Захваљујући изузетној сарадњи Креативне радионице Пинокио и Одсека за васпитаче и медицинске сестре васпитаче Академије струковних студија Шабац сваке године се традиционално организују промотивне активности за студенте који реализују стручну праксу у нашем дечјем вртићу , где студенти усвајају читав низ вештина и компетенција, те стичу велику предност приликом запошљавања, будући да су одмах по завршетку школе оспособљени за комплетно васпитавање и образовање у предшколским установама.

Дана 25.05.2023. у оквиру промотивних активности мастер студијског програма Одсека, реализована је посета Креативној радионици Пинокио када је обављен разговор са Весном Лазић, директорком , иначе бившим дипломираним мастер струковним васпитачем која запошљава свршене студенте наших студијских програма. Весна Лазић, мастер васпитач је истакла да је Одсек за васпитаче и медицинске сестре васпитаче установа у којој ће студенти стећи квалитетно образовање засновано на примерима добре праксе и стручну подршку да развију своје вештине, знања и комуникацију, креативно изражавање, таленте за подучавањем и васпитавањем деце и да у пракси остваре савремене педагошке концепте. У посети је био и бивши студент Лука Пимић, такође мастер струковни васпитач који је студентима пренео своја лична искуства о предностима студирања на Академији струковних студија Шабац , модерним студијским програмима, квалитетним професорима и значају мотивације студената за наставак студија.

Руководилац већа мастер студија др Мира Јовановић се захвалила управи Креативне радионице Пинокио на дугогодишњој сарадњи. Студенти основних студија Одсека за васпитаче у овом дечјем вртићу од 2015. године имају могућност да стичу искуства континуираног непосредног рада са децом предшколског узраста и унапређују своје компетенције за бављење професијом васпитач.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *