Kreativna radionica Pinokio Blog

Kategorija: Aktivnosti


3

Za sreću malo treba – igračke uz koje igra i osmeh ne prestaju

Udruženje „Anđeli čuvari“, Kreativna radionica „Pinokio“ Valjevo, poseduju zaista lep fond igračaka od konstruktora, lutkica, slagalica, pazli, interaktivnih igračaka, tradicionalnih i modernih… najrazličitijih, ali svakako, igračke su potrošna dobra, i kao takve neophodno je s’ vremena na vreme obnavljati ih i fond dopunjavati. Raznovrsne igračke podstiču ideje dok novi sadržaji na decu deluju stimulativno. Baš to su uvideli roditelji naših Pinokijevaca, koji su imali želju da daju svoj doprinos da se postojeći fond obogati kako bi deci početak ove vrtićke godine bio još radosniji. Osmesi danas na licima naše dece svih vaspitnih grupa dokaz su da za sreću tako malo treba – Pinokijevcima, je omogućeno još veće veselije u igri i prijatnije detinjstvo, zato veliko hvala poštovani roditelji! Iskreno i srdačno se zahvaljujemo roditeljima na ovim divnim gestovima.
Deca već uživaju u velikom toboganu koji sa bočne strane ima koš za dodatnu zabavu koje su obezbedili roditelji naše Ive – poštovani Ivica i Milica Marković, takođe uživaju i u igračkama, mega plastičnim kockama za decu – uz koje igra ne prestaje, za koje smo zahvalni roditeljima našeg Srđana – poštovanim Draganu i Dragani Tadić! Pokretački impuls ovih roditelja nadamo se da će podsticajno delovati i na druge koji su u prilici, da zajedničkim snagama uspemo da povećamo broj raspoloživih igrovnih sredstava i deci igru učinimo još lepšom.
Ovo je idealna prilika i momenat da istaknemo još jedan gest za pohvalu, korak koji je učinila mama naše Vide, poštovana Ana Čolić koja je samoinicijativno pokrenula ostale roditelje da se organizuju i obezbede za svoju decu prečišćivače vazduha u Pinokiju, sa akcentom na to da je problem zagađenosti vazduha u gradu, tokom grejne sezone, ogroman, aparati ovog tipa bi značajno doprineli očuvanju zdravlja naše dece. Osim štetnih čestica, oni filtriraju bakterije i viruse iz vazduha.
Presrećni smo uz samu činjenicu da su roditelji pokretači različitih vidova unapređenja u našem vrtiću, bez obzira na realizaciju i ishod pozdravljamo svaku inicijativu. Obavestićemo zainteresovanu javnost o realizaciji pokrenutih akcija, do tada vas pozdravljamo, ponosni na partnerski odnos koji ostvarujemo na relaciji porodica – vrtić.Veliko HVALA dragi roditelji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *