Kreativna radionica Pinokio Blog

Kategorija: Dogadjaji


1

Roditeljski sastanak IJ “ Pinokio“ predškolska 1i 2

Dana 13.9.2021. godine u dvorištu vrtića „Pinokio“ uz poštovanje preporuka i svih preventivnih mera u sprečavanju pandemije, održan je roditeljski sastanak dveju predškolskih grupa – IJ “Anđeli čuvari”, PU “Milica Nožica” – Pinokio 1 i 2.
U velikom broju, odgovorno, roditelji su se odazvali na saradnju . U fokusu sastanka bile su
sve važne teme o kojima je trebalo prodiskutovati na samom početku nove vrtićke 2021/2022. godine . Vaspitačice IJ predškolske grupe „Pinokio” 1: Vesna Lazić i Anka Radivojević, i vaspitačice IJ predškolske grupe „Pinokio” 2: Marija Velimirović i Ivana Kovačević, govorile su o režimu dnevnih aktivnosti, kodeksu ponašanja, program vaspitno-obrazovnog rada, inovacijama koje uvodimo radi što prijatnijeg boravka dece tokom celodnevnog pripremnog predškolskog programa. Sastanku je prisustvovala i naša Violeta Jovanović, medicinska sestra na preventivi koja je govorila o temama iz svog delokruga.
Dobro je poznato da Kreativna radionica “Pinokio” Valjevo ima niz dodatnih kreativnih radionica koje se godinama unazad uspešno sprovode na veliku radost dece, tako smo i ovog puta dali mogućnost našim Pinokijevcima predškolcima da se opredele za neku od sledećih kreativnih sadržaja, kroz čiju realizaciju i dobro osmišljen program deca igrajući se, stiču brojna saznanja iz odabrane sfere interesovanja i to:
“Kroz igru u svet računara”, koju osmišljava i vodi saradnik Darko Radivojević, “Kreativna radionica engleskog jezika”, koju sprovodi saradnica, master profesorka engleskog jezika i književnosti – Jovana Milovanović, “Muzička radionica” (hor i klavir), koju vodi stručna saradnica, muzički pedagog Mina Avramvić, “Pinokijeva plesaonica”, koju kreira i vodi vaspitač Suzana Jakovljević. Pinokijevci se mogu opredeliti i za pohađanje veronauke koju u sklopu celodnevnog boravka vodi naša veroučiteljica Vida Vitezović.
Sastanak je zaokružen sa željom i u nadi da nas ove vrtićke godine sve dobro zdravlje služi, da otvorenog srca krenemo u nove saznajne poduhvate! Uz dobru komunikaciju i saradnju porodice i vrtića, vaspitačice su obećale da predstojeća vrtićka godina deci najlepše trenutke donosi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *