Kreativna radionica Pinokio Blog

Kategorija: Dogadjaji


1

Roditeljski sastanci za bolji korak napred

19.09.2019 održani su roditeljski sastanci srednje i starije grupe u Kreativnoj radionici “ Pinokio “ sa vaspitačicama Ružicom Aleksić i Marijom Andrić. Sastanku prisustvovala Vesna Lazić i stručni saradnici.
24.09.2019 održan je roditeljski sastanak mlađe grupe Kreativne radionice “ Pinokio „sa vaspitačicama Vericom Polić, Sarom Jakovljević, Violetom Jovanović. Na roditeljskom sastanku bili prisutni stručni saradnici i Vesna Lazić.
25.09.2019.godine došlo je vreme da se održe sastanci predškolskih grupa izdvojenih jedinica 1 i 2 vrtića ,, Pinokio“sa vaspitačicama Vesnom Lazić, Tamarom Raičević, Suzanom Jakovljević i Mirjanom Živanović.. Glavne stavke su propraćene dodatnim objasnjenjima vaspitača, o daljem toku dešavanja u PP programu kao i neophodnom značaju saradnje roditelja i vaspitača. Takodje roditeljima su predstavljene standardne radionice u okviru celodnevnog boravka. Radionica računara kod profesora Darka Radivojević, književna čajanka i radionica stranih jezika kod profesorke Jovane Milovanović, muzička radionica hor i klavir kod profesorke Mine Avramović. Postoji i nova radionica pod nazivom ,, Pinokijeva plesaonica“ koju vodi vaspitac i instruktor plesa Suzana Jakovljević. Nadamo se da će roditelji biti zadovoljniji svakog dana više, da ćemo mi raditi svakog dana bolje i uz praćenje napretka naše i Vaše dece zabeležiti najkvalitetnije povratne informacije za njihovo odrastanje! Srecno!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *