Kreativna radionica Pinokio Blog

Kategorija: Dogadjaji


9

Završna priredba predškolaca IJ Pinokio 2

Ovog 21. dana meseca juna u Kreativnoj radionici Pinokio vladala je svečana atmosfera. Razlog za proslavu bila je uspešna realizacija pripremnog predškolskog programa i to po prvi put iz druge izdvojene jedinice PU „Milica Nožica“, izašli su ponosno budući đaci, deca predškolske grupe Pinokio 2, sa svojim vaspitačima Suzanom Jakovljević i Mirjanom Živanović, upriličili su bogat program završne priredbe.
„Godina se približila sedma, za vrtiće postali smo stari, čekaju nas obaveze nove, đačke torbe, sveske i bukvari. Doviđenja dragi vaspitači, lepo nam je u vrtiću bilo, stasali smo za đake prvake, a nas škola poziva u krilo“ – orilo se dvorištem Kreativne radionice „Pinokio“.
Ni kiša nije mogla da spreči naše vredne Pinokijevce, na sve spremne, predškolce da svoje znanje i umeće, zaista temeljno pripremljen program, prikažu svojim najdražima, članovima porodice, prijateljima. Izreka da „Sreća prati hrabre“ i ovog puta je imala svoju težinu, oblaci su se razišli i priredba je mogla da počne.
Program je otvorila koordinatorka i predsednica Vesna Lazić, sa divnim porukama se obratila ovom svečanom, skupu. Preplitale su se emocije ponosa, radosti, sa po kojom suzom, jer ko još voli rastanke. Sve u životu ima kraj, pa se tako i ovo naše putovanje priblizilo kraju. A bilo je to dinamično i interesantno putovanje od dečije igre ka sazrevanju i novim saznanjima.
Imali su Pinokijevci čime i da se diče. Od dečijih šaljivih pesama, preko tradicionalne i moderne igre, do svečanih numera, skečeva, dramskog teksta i recitala, zablistali su najsjajnije u očima drage im publike.
Zaplesali su predškolci i đački valcer od vrtića do školske klupe sa svojim drugarima držeći se za ruke, rekavši:„Ne rastajemo se u suzama već sa osmehom na licu idemo u nove životne pobede! Krajevi se potroše, početci uvek traju! Početak – eto šta je na kraju.“
Na kraju svečanosti deci su podeljene diplome, medalje i zahvalnice za izuzetna postignuća u toku realizacije pripremnog predškolskog programa. Naučili su mnogo i mogu biti na sebe ponosni kao što jesu ponos svog vrtića i svojih vaspitača. Deca nikad neće zaboraviti svoj vrtić, u srcu će njihovom uvek imat svoj kutić. Neka im je srećno kud god koračali! S’ najvećom ljubavlju ispraćamo ih u nove životne pobede!
Tim Kreativne radionice Pinokio

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *