Kreativna radionica Pinokio Blog

Kategorija: Dogadjaji


5

Gostovanje glavne urednice Aha magazina u Udruženju Anđeli čuvari

Časopis o kreativnosti, „Aha magazin“ , jeste snažan, svež i originalan autorski glas, kreativni potencijal, motor pokretač, u vreme kreativne krize. Lepotom i maštom, zaigranošću i emocionalnošću moguće je pobeći iz osrednjosti. Magazin vodjen filozofijom da pred nama je uzbudljivo putovanje. A najizuzetnija putovanja jesu ona u nepoznato, “na koja nikad nisam otišao” – zapisao je pisac Antonio Tabuki u izuzetnoj knjizi “Putovanja i druga putovanja”.
A onda dolazi san, i dižu se jedra. Anita Lazić Todorović, glavni i odgovorni urednik Aha magazina, prepoznala je kreativnost na delu, snove koji poput njenih, plove punim jedrima ka ispunjenju i zainteresovala se za priču jedne, fascinantne, uspešne poslovne žene i poželela da taj recept uspeha prenese svojom čitaocima. Danas je urednica bila u poseti Kreativnoj radionici Pinokio gde se sastala sa ženom koja je inspiracija svima, predsednicom Udruženja „Anđeli čuvari“, Vesnom Lazić lično.
Urednica Aha magazina imala je priliku da se uveri u besprekoran način funkcionisanja u vrtiću i Humanitarnoj organizaciji, te je na licu mesta postavila niz pitanja čiji odgovori će zanimati čitaoce ovog jedinstvenog magazina koji jeste svojevrsna baza ideja, inspiracija iz oblasti biznisa i finansija, mode i lepote, promovišuci uspešne pojedince daju podsticaj radjanju novih ideja. Zanimali su je Vesnini počeci, osnivanje organizacije i put kojim je prošla da bi postala ovo sto jeste danas, mnogi bi rekli, institucija humanosti, institucija kreativnost i besprekornog vaspitno obrazovnog rada. O svemu tome i mnogo više imaćete priliku da pročitate u aprilskom broju AHA magazina.
Dok nestrpljivo iščekujete da ovo izdanje osvane u prodaji, šaljemo vam fotografije i najlepši pinokijevski pozdrav.
Kreativni tim PINOKIO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *