Kreativna radionica Pinokio Blog

Kategorija: Dogadjaji


1

9.dan – 32. Tešnjarske večeri na letnjoj pozornici Pinokio

Dragi prijatelji! Želeli smo da vam ovaj 11. avgust bude podjednako zabavan i veseo kao što je to bio slučaj prethodnih večeri na Letnjoj pozornici u Kreativnoj radionici Pinokio. Na samom početku, mnogobrojnoj publici se obratila direktorka Udruženja „Anđeli čuvari“, Vesna Lazić koja je iskoristila priliku da se zahvali publici koja nas je i ovog Letnjeg valjevskog festivala podržavala iz večeri u veče. Zahvalila se i svom kolektivu, vaspitačima i saradnicima, koji su uz rame sa njom, vredno radili na pripremi dečjeg programa, kao i u procesu same realizacije.
Fokus događaja bio je na lepoti pokreta, ritmova, radosti plesanja u timu i za svoje najdraže!
Održano je plesno veče koje već počinje da budu tradicionalan način na koji mladi Pinokijevci rezimiraju vrtićku godinu u smislu koreografija koje prate vaspitno obrazovni rad, i koji teme upotpunjiju. PINOKIJEVA PLESAONICA bilo je mesto gde vri od graje i svetli od radosti. Pinokijevci svih uzrasta koji su ljubitelji plesa, zajedničkim snagama izveli su 16 plesnih numera, koje je sa decom pripremila Suzana Jakovljevic, vaspitač, instruktor modernog plesa. Bio je ovo s vojevrsni pečat kontinuiranog i predanog, timskog rada sa decom, negovanja sportskog duha i umetnosti. Istaknut momenat večeri bio je kada se u dvorištu čarobne kuće pojavio omiljeni lutak Pinokio, zabava je trajala i trajala…
Traje i nastavlja se zalaganje svakog člana kolektiva Pinokio koji vredno rade i teže izuzetnosti! Bila nam je čast da smo bili u prilici da ugostimo drage mališane našeg grada i da upriličimo sadržajni i raznovrsni kturno-umetnicki, zabavan program u kome je uživala publika svih uzrasta. Ovim su 32. Tesnjarske veceri na Letnjoj pozornici u Kreativnoj radionici Pinokio zvanično zatvorene! Imate naše obećanje da ćemo težiti kao i do sada da ponovo nadmašimo sebe, još jednom hvala na divnom druženju i podršci! Radujuci se narednim Tesnjarskim večerima čuvamo i slavimo ovogodišnje uspomene! Uspomene delimo sa vama! Prelistajte naš album!
Najlepši pinokijevski pozdrav!
Kreativni tim „Pinokio“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *