Kreativna radionica Pinokio Blog

Kategorija: Dogadjaji


4

7.dan – 32.Tešnjarske večeri na letnjoj pozornici Pinokio

Šta je najlepše na svetu? – ljubav!
Šta je najjače na svetu? – slon! Ma ne, ne jača su dva slona! (rekoše deca iz publike)!
A šta je to najslađe na svetu?…“ Zanimljivi razgovori, puni humora i zagonetnosti vodili su se u dvorištu čarobne kuće.
Kapetan Džon Piplfoks, zvani Zvono, najveći gusar svih vremena sa svojom malom ali odabranom posadom, ove večeri, 09.08.2018. godine, poveo nas je u neverovatnu pustolovinu. Tokom ove duge plovidbe, deca su videla nešto neviđeno, doživeli su avanturu kakvu nisu ni sanjali.
Strah, strepnja, hrabrost, ljuta borba ali i gusarska pesma i šala, razgalili su sve prisutne! Dobru zabavu i ponešto za naučiti deci su priredili prijatelji, glumci korisnici Udruženja “Naši snovi“. A kuda je plovio ovaj brod? U Kinesko more…gde se pojavilo strašno, opako čudovište, strah i trepet svih gusara, koje samo jedan čovek može da savlada…Već znate odgovor! Kapetan
Džon Piplfoks!
Dragi prijatelji, hvala vam na podršci i gromoglasnom aplauzu, zajedno smo uživali u sjajnoj predstavi!
Predstava koju su izveli korisnici dnevnog boravka i Udruženja za pomoć deci sa posebnim potrebama ,,Naši snovi“, Valjevo, Letnjoj pozornici ,,Pinokio“, dotakla je srca publike i otvorila nove vidike, raskrčila puteve, proširila vidike i što je jako važno, stvorila nova prijateljstva.
Srdačno vas pozdravljamo uz poziv da izdvojite par minuta i uživate u fotografijama koje su ovekovečile divne trenutke ove večeri!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *