Kreativna radionica Pinokio Blog

Kategorija: Dogadjaji


9

5.dan – 32.Tešnjarske večeri na letnjoj pozornici Pinokio

Ove pete Tesnjarske veceri na Letnjoj pozornici Kreativne radionice Pinokio Valjevo naši gosti, glumci Teatra Talija ispričali su neobičnu priču! Priču o dobroćudnom Vučku koji se zaljubio, zbog čega je počeo da piše pesme, igra balet i da se kupa, dodatno će zakomplikovati baka i lovac, koji jure odbegle ljubimce. Mnogo songova oslonjenih na evergrin i klasičnu muziku dodatno su doprineli lepoj pozorišnoj atmosferi.
Izuzetno atraktivan i duhovit vodvilj o vuku koji zbog ljubavi prema nežnoj pudlici, beži iz zoološkog vrta, postaje vegetarijanac i odlazi u školu. Čuveni lovac – lažolovac, tragajući za vukom, upoznaje baku koja traga za svojom izgubljenom pudlicom Cicom. Potragu nastavljaju zajedno, a vremenom se to „lovačko“ partnerstvo pretvara u romantičnu priču sa neočekivanim završetkom. Sličnu sudbinu doživljavaju vuk – Kreza i pudlica – Cica, koji bekstvo nastavljaju zajedno.
Vrcavi humor, zanimljivi muzički miks i intenzivno-teatralna izvedba, ovu predstavu čine ​jednim od najboljih ostvarenja beogradskih dečijih scena, naše je zadovoljstvo što smo bili njihovi domaćini i deci Valjeva priuštili pravu umetničku poslasticu! Uživajte u fotografijama ovog veselog 7. avgusta 2018.godine.
Najlepši pinokijevski pozdrav!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *