Kreativna radionica Pinokio Blog

Kategorija: Dogadjaji


1

1.dan – 32. Tešnjarske večeri na letnjoj pozornici Pinokio

Na Letnjoj sceni Kreativne radionice Pinokio, 32. Tešnjarske večeri zvanično su otpočele. Program je otvorila Vesna Lazić, direktorka Udruženja “Anđeli čuvari”. Divnim rečima, tople dobrodošlice koje je uputila znatiželjnim mališanima i njihovim najbližima poželela je da uživaju u zabavnom programu koji su vaspitači i deca Kreativne radionice “ Pinokio “ pripremili sve dane Tešnjarskih večeri.
Ove prve festivalske večeri, održana je interaktivna predstava za decu pod nazivom „SA PINOKIJEM I ZVONČICOM U AVANTURI“. U zabavnu priču nas je svojim šarmom i osmehom koji pleni, uvela vaspitač Tamara Raičević. U ulozi Zvončice našla se šaljiva i neponovljiva, vaspitač Marija Maksimović, dok je specijalni gost bio Pinokio lično! ( pst! naša orginalna vaspitačica Suzana Jakovljević).Muzikom koja budi najlepše emocije prisutne je veselila devojčica Mila Grijak, budući pijanista. Za muzičku podlogu za zabavni ples i neponovljivi doživljaj zahvalni smo Mini Avramović, našem muzičkom saradniku.
U dvorištu naše čarobne kuće, orilo se nesvakidašnjim žarom! Tražilo se i mesto više! Deca su istinski uživala u programu, o čemu svedoči gromoglasan smeh i graja, praćeni velikim aplauzima. Pohvalinicom, diplomom, nagrađeni su mališani, koji su pokazali intenzivnu inicijativu za aktivnim učestvovanjem u predstavi. Pevale su se najslađe dečije pesme! Igralo se i igralo, uz notu edukativnog karaktera, što se prisutnima i te kako svidelo. Doza kompetitivnosti nikad nije na odmet. Trudimo se da svaki put budemo bolji. Zato, nemojte sebi dozvoliti da propustite program Kreativne radionice „Pinokio“ u festivalskim danima koji su pred nama! Uživajmo zajedno!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *