Kreativna radionica Pinokio Blog

Kategorija: Aktivnosti


9

Prijatelji u Pinokijevcima !

Neobično pre podne za nase Pinokijevce bilo je ovog vedrog petka, četvrtog dana meseca maja. U našem veselom dvorištu iščekujuci dolazak koji je za njih predstavljao iznenađenje, strpljivo su čekali. U goste su nam došli prijatelji Zoran Jesic i Snezana Jesic, iz Zavoda za unapređenje vaspitanja i obrazovanja. Održali su jako inspirativne radionice sa decom iz starije grupe, i IJ PU „Milica Nozica“, predškolske grupe Kreativne radionice Pinokio Valjevo.
Radionice su jako lepo osmišljene, interaktivnog karaktera kroz koju je izvršeno kreativno predstavljanje kratkih priča, sa osnovnim ciljem uvođenja dece u svet čitanja. Decu su u priče uvodile lutke što se pokazalo kao sjajan pristup. Deca su otvoreno pristupila daljem toku radionice i uzela aktivno učešće kroz dramatizaciju pročitanih tekstova.
Na ovaj specifičan način autori Snezana i Zoran Jesic predstavili su svoju knjigu:“Kratke priče za vežbanje čitanja sa razumevanjem“, što predstavlja vodič za vaspitače, učitelje i roditelje u procesu uvođenja dece u svet čitanja.
Šaljemo vam niz fotografija koje će bliže opisati atmosferu sa današnje kreativna radionica.
Najlepši pozdrav!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *