Kreativna radionica Pinokio Blog

Kategorija: Dogadjaji


3

18. Novogodišnja bajka

Uspešne godine ređaju se kao sjajni biseri. To su godine velike redosti, najčistijih osećanja, ljubavi koju delimo sa svojim bližnjima. Jučerašnja izvedba 18. Novogodišnje bajke – „Zlatokosa“ zablistala je poput žarkog vatrometa na velikoj sceni Centra za kulturu Valjevo.
Naši dragi Pinokijevci svojom predstavom ozarili su lica svojih drugara i verne valjevske publike. Gromoglasan aplauz bio je podsticaj za naše mlade umetnike.
Kreativna radionica Pinokio i Udruženje Anđeli čuvari zaokružili su još jednu godinu konstantne, posvećene, istrajne borbe za dobrobit i radost naših najmlađih.
Sa svojim prijateljima i saradnicima i ove godine su uspeli da obraduju mnoge.
Publika je uživala i u tradicionalnim igrama koje su izveli naši veliki prijatelji, članovi KUD-a Djerdan na čelu sa umetničkim rukovodiocem Aleksandrom Tomićem.
Svojim prisustvom podržali su naš rad i predstavnici Uprave Grada Valjeva na čelu sa gradonacelnikom
Sobodanom Gvozdenovicem.
Protonamesnik Saša Maksimović spred Valjevske eparhije dao je svoj blagoslov.
Vesna Lazić, predsednica Udruženja Anđeli čuvari, pod čijim patronatom doživljavamo godinama unazad divne Novogodišnje bajke, uputila je reči poštovanja i najveće zahvalnosti donatorima, saradnicima, deci i svima koji su Novogodišnju bajku podržali, bez kojih ne bismo mogli sve ovo da ostvarimo.
Sve nas je posebno obradovao dolazak dragog Deda Mraza koji ne samo da je podelio paketiće već nas je obradovao učestvujuci u plesnoj koreografiji, rame uz rame sa Pinokijevcima i naravno Pinokijem lično. Da, da dobro ste pročitali. Pinokio je veseo i srećan sa entuzijasticno plesao sa svojim drugarima i nije krio zadovoljstvo što se Novogodišnja bajka realizovala uspešno!
Gledamo ga kako je veseo, evo i dalje pevuši pesmu:
„Svima mnogo radosti, igre i pesama, SREĆNA NOVA GODINA, i nama i vama, ta-na-na-na-na-na, SREĆNA NOVA GODINA i nama i vama!!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *