Kreativna radionica Pinokio Blog

Kategorija: Dogadjaji


1

Pinokijevci na godišnjici VTO

Dana 14.12.2017 godine obeležen je važan datum. Tačno je 5.godina od kada je Centar za vantelesnu oplodnju Valjevo otpočeo sa radom. Pet godina od kako naši lekari, vrhunski stručnjaci iz oblasti VTO sa svojim timom svakodnevno angažovani na ispunjenju svoje misije, da stvore novi život, usrećuju parove dajući im mogućnost da se ostvare u najlepšoj ulozi, ulozi roditelja.
Organizatori su upriličili svojevrsni dogadjaj. Najlepše od svega jeste to što su centralnu ulogu u događaju imala deca koja su rođena baš zahvaljujući lekarima sa odeljenja za VTO Valjevske bolnice. Najlepši rezultati tima ljudi, okupljeni na jednom mestu – deca!
Pokloni, reči zahvalnosti Centru za VTO su nasmejani, veseli roditelji sa svojim mališanima. Bilo nam je drago da smo imali priliku da doprinesemo ovako lepom događaju sa divnim povodom. Današnji skup bio je najlepše mesto u gradu. Uveličali su brojni talentovani mališani. Među njima i Udruženje “ Anđeli čuvari “ i naša draga deca Pinokijevci i članovi naše dramske sekcije. Izveli su predstavu “ Stvaranje novog života „. Prisutni nisu krili svoje oduševljenje. Mnogi su bili istinski dirnuti našom pričom sa srećnim krajem. Ostaje nam još da i vama putem fotografija prenesemo atmosferu ovog zaista posebnog i veoma značajnog dana!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *