Kreativna radionica Pinokio Blog

Kategorija: Aktivnosti


8

Pinokijevci na Divčibarima

Hodajući pešačkim stazama, upoznajuci prirodu Divčibara, do prelepih vidikovaca odakle pogled daleko doseže, prikazujuci prostranstva naših bajkovitih predela, uputili su se u lov za novim pustolovinama naši Pinokijevci predškolci IJ „Milica Nozica“ sa svojim vaspitačima Vesnom Lazić i Ankom Radivojević. Prepustili su se čarima planine, ispunjeni pozitivnom energijom.
Pešačili smo okupani sunčevim zracima, od hotela Balkanija, u centru smo se ukrcali na vozić što je deci pričinilo veliko zadovoljstvo. Vozić nas je odvezao na Vidikovac. Uživali smo u pogledu. Vrativši se do centra posetili smo i crkvu Svetog Pantelejmona, to je nasoj avanturi dalo i religijski karakter. Negujemo lepe vrednosti, odnos prema religiji i čuvamo baštinu od zaborava.
Kasnije smo se igrali u novom parkicu, neki su iskoristili momenat za predah a drugi pronašli ideju za novu igru i saznanja uživajući u prirodi.
Divčibarski zamak, mesto koje treba posetiti pre svega zbog izvrsnih poslastica u kojima deca uživaju. Ovog puta smo probali vruće maline sa sladoledom od vanile. To nikako nemojte propustiti prilikom posete Divčibarama. Još jedna u nizu avantura je za nama. Podelicemo sa vama naše fotografije da vidite kako smo uživali na našem izletu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *