Kreativna radionica Pinokio Blog

Kategorija: Dogadjaji


1

Pinokijevci proveli divan dan u Beogradu

Nasmejanog i suncanog 26.10.2017. godine IJ predskolska grupa Pinokio i njihovi drugari iz starije vaspitne grupe zajedno su sa svojim vaspitacima krenuli put srpske prestonice.
Beograd po mnogo cemu nasim malisanima jeste interesantan ali danas smo krenuli kako iz kulturnih, saznajnih tako i rekreativno-zabavnih razloga.
Prva stanica bilo je pozoriste „Bosko Buha“
. Gledali smo izvedbu predstave „Carobnjak iz Oza“.Veseli mjuzikl koji obiluje plesnim koreografijama, raskosnim kostimima i kreativnom scenografijom, uz muziku koja mami na pokret izmamio je osmeh na decja lica. Mnoge devojcice pozelele su da se upravo one nadju u ulozi devojcice Doroti koja je pomocu svojih carobnih cipelica mogla da stigne gde god zeli. Vazne su poruke koje nam predstava daje. Ako nesto zelis, zelje ce se zaista ostvariti. Hrabrost, ljubav, vera, mudrost jesu u nama samima.
Iako umetnost jeste hrana za dusu mi smo resili da svratimo do sledece stanice na nasem putu i da se pocastimo! Dobra deca, istrazivaci, pustolovi to su zasluzila. Uzivali smo gustirajuci djakonije koje deca vole iz McDonald’s restorana, iznenadili su se kada su na poklon dobili i igrackicu. Mastoviti malisani odmah su osmislili igru.
Ali trebalo je avanturu nastaviti! Iskrcali smo se tacno ispred ZOO vrta!
Decje ushicenje sakriti se nije moglo. U tako lepom okruzenju odusevljavali su se divljim zivotinjama. Pevali pesmu slonu, divili se kralju zivotinja, zacudjeno posmatrali bizona, slatko se smejali zirafi… Deca su iskrena i ne kriju svoji naklonost i ljubav, lepe vrednosti kod njih negujemo i razvijamo ljubav prema prirodi i zivotinjama.
Uzivali smo u nasem izletu i vratili se puni utisaka.
Pogledajte nase fotografije!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *